Search This Blog

Translate

Pagina's

donderdag 28 oktober 2010

Wetenswaardige en wetenschappelijke informatie over water

Er zijn via de mail veel vragen binnen gekomen over water; 'wat zijn de kernpunten van basisch water' en 'water kan informatie bevatten, hoe kan ik er meer over te weten komen'. 
Ten eerste over basisch water
Verschillende mensen hebben gevraagd wat nu eigenlijk concreet de voordelen zijn van basisch water zonder verdere diepgaande uitleg, hier komen ze:

1. basisch water heeft een hoog redoxpotentiaal, hetgeen betekent dat er veel vrije elektronen in het water zitten. Hierdoor kan het water erg goed vrije radicalen neutraliseren.Het werkt sterker antioxidatief dan de meeste voedingssupplementen!

2. basisch water is basisch. Dankzij deze eigenschap kan het de maag en de darm meer basisch maken. Hierdoor wordt het maagdarmkanaal ontlast.Ook de alvleesklier die ervoor moet zorgen dat de voedselbrij uit de maag 'ontzuurd' wordt, wordt op deze wijze ontlast. Door het drinken van basisch water op de nuchtere maag stroomt het water rechtsreeks naar de dunne darm. Hier wordenn de darmbacterien die van basisch houden ondersteund. Bovendien wordt het water snel opgenomen in het bleod, waardoor het ontzurend/ontgiftend werkt voor het bloed.

3. basisch water heeft kleine waterclusters. Water dat onder druk heeft gestaan, zoals in de waterleiding, zit in groepjes van ongeveer 20 moleculen bij elkaar. Door het basisch maken wordt de clustergrootte 5 tot 6 moleculen. Hierdoor smaakt het zachter en wordt het sneller opgenomen in het lichaam.

4. basisch water is gefilterd. Dankzij een ultramoderne combibatie van verschillende principes waaronder het actiefkoolstoffilter worden de meeste schadelijke stoffen zoals hormomen en antibiotica uit het water gehaald.
Als de bedoeling is om meer water op te nemen in het lichaam en voor een effectieve ontgifting/ontzuring van het lichaam is basisch water de beste keus.

In het boekje 'de weg terug naar de jeugd' wordt het een en ander uitgelegd. Vanaf half november is een nieuwe boekje over basisch water verkrijgbaar. Het heet Basisch Actiefwater is geschreven door Dietmar Ferger en vertaald door Marja en Rinno Heidstra. Het geeft op een heldere en wetenschappelijke manier aan wat basisch water is, hoe het ontstaat en wat de werking is op het lichaam. Een leesproef kunt u downloaden via:


Ten tweede over informatie in water
Veel mensen denken nog steeds dat om homeopatie te bewijzen je moleculen van de werkzame stof zou moeten vinden in het water. Degenen die dit werkelijk serieus menen hebben geen idee waar het over gaat bij homeopatie. Het gaat namelijk om energie en informatie. Homeopatie is 'informatie' therapie en heeft te maken met informatiepatronen. Nu is al op verschillende manieren aangetoond dat er daadwerkelijk iets 'anders' is bij homeopathisch water maar het is erg moeilijkom het technisch aan te tonen met de beschikbare middelen.


Water is een meer dan bijzonder fenomeen waarover steeds meer bekend wordt. Het feit dat water informatie kan bevatten is een aspect, maar er zijn ook andere opmerkelijke eigenschappen van water die veelal onbekend zijn.
In de video die afgelopen woensdag is vertoond door Robbert Oosterom werden verschillende wetenschappers van verschillende universiteiten aan het woord gelaten die experimenten hebben gedaan met water. Ze komen tot verbijsterend duidelijke antwoorden en zeggen zelf dat de uitkomsten van het onderzoek de grondvesten van de fysica doet schudden.


Professor dr. Bernd Kroeplin van de universiteit Stuttgart  heeft een proef gedaan waarbij hij waterdruppels door verschillende mensen laat maken. Waterdruppels van water uit dezelfde waterleiding van het instituut. De waterdruppels door een bepaalde persoon gemaakt lijken onderling allemaal op elkaar, die van persoon twee lijken ook onderling op elkaar, maar de waterdruppels gemaakt door persoon  1 en persoon 2 lijken onderling helemaal niet op elkaar!


Professor dr. Bernd Kroeplin vertelt dat zij ook erg verbaasd waren over die duidelijke, significante en herhaalbare resultaten. Hij concludeert: 'hiermee is bewezen dat water informatie kan bevatten en homeopatie dus kan werken.' Uiteraard zijn er nog genoeg vragen over, maar dit punt is gemaakt.

Op www.grander.com meer informatie. Op youtube vindt u informatie over verschillende onderzoeken die te maken hebben met informatie in water. Onder andere de universiteit Stuttgart en Penssylvania in deze video:


Bron: Earth Matters

Geen opmerkingen:

Een reactie posten