Search This Blog

Translate

Pagina's

woensdag 20 oktober 2010

Internationale behandeling van kanker

Erik Verbeek
Het Oekraïense bedrijf SCIENTIFIC & TREATMENT CENTER FOR CANCER CURING PHOENIX werkt ook via de Belgische stichting Nocancerfoundation. Steeds meer mensen (ook op jongere leeftijd) krijgen te maken met kanker als gevolg van het onnodig in het leefmilieu brengen van vele miljoenen kilogrammen kankerverwekkende stoffen als arseenzuur en chroom VI in geïmpregneerd hout waaraan onze kinderen binnen lagere scholen, kindercrèches, recreatieparken e.d. massaal worden blootgesteld bij het spelen op kinderspeeltoestellen, in zandbakken, zwembadjes en eten van picknicktafels van geïmpregneerd hout. Dit verklaart dat sinds 2005 kanker doodsoorzaak één bij kinderen van 2 tot 12 jaar is in Nederland en België. Er gaan daarom steeds meer mensen kanker krijgen. In het jaar 2006 onderging Mr. Andrey Bogdan uit Oekraïne een studie op de Universiteit van Hasselt, deze in verband met het behalen van een doctoraat in Material Engineering. Daardoor heeft Erik Verbeek hem leren kennen en via hem zich voor het eerst verdiept in Flaraxin.

Stop! Het op deze wijze verspreiden van miljoenen kilogrammen kankerverwekkende stoffen als “arseenzuur” en chroom VI” in water, bodem, lucht, voeding en producten moet worden gestopt. Daarmee wordt het massaal krijgen van kanker voorkomen (kankerpreventie). De miljarden euro’s aan Europese subsidie dienen te worden besteedt aan onderdrukte technologieën en medicijnen om onze planeet en het leven erop te reinigen, te zuiveren en te helen. Dat heeft No Cancer Foundation tot doel.

Erik Verbeek zag dan ook met leden ogen toe dat producten van plantaardige oorsprong, zoals Flaraxin, die in 90% van de gevallen effectief hun werk doen om tumoren te laten verdwijnen in Europa worden tegengewerkt. Hij begrijpt dat niet omdat dit product 10 tot 20 maal goedkoper is dan de huidig voorgeschreven chemobehandeling, hetgeen in de tijd van grote overheidsbezuinigingen met open armen zou moeten worden ontvangen.
Dit des te meer de bij een chemobehandeling gebruikte chemicaliën tegen kanker kankercellen moeten doden waarbij de patiënt zelf net niet dood gaat. Daarna mag de patiënt zich weer herstellen en volgt een nieuwe kuur. Op deze wijze gaat de kankerpatiënt met zijn chemokuur door een zeer diep dal met meestal enige kans op genezing. Het doden van alle kankercellen vindt met deze behandeling niet altijd volledig plaats waarna de kans op een recidief groot is. Meestal is deze kanker agressiever dan de eerste en overlijdt de patiënt alsnog aan zijn kanker.

Met Flaraxin gebeurt dat niet. Flaraxin pakt de kanker op een geheel andere wijze aan. Flaraxin maakt de eigen interferon aan, stimuleert het eigen immuunsysteem en heeft de eigenschap dat daarna de kanker in veel gevallen volledig afbreekt. Hierbij werkt Flaraxin snel en heeft het bijna geen tot geen bijwerkingen. Dit was voor initiatiefnemer Erik Verbeek reden om op 28 juni 2010 in Hasselt “No Cancer Foundation” op te richten.

No Cancer Foundation maakt het mogelijk dat SCIENTIFIC & TREATMENT CENTER FOR CANCER CURING PHOENIX vanuit de Oekraïne het daar toegelaten Flaraxin over de gehele wereld kan toepassen. Omdat de landen van de Europese Unie dat niet ondersteunen verloopt dit binnen Europa erg moeizaam. EuroStaete kan hierin verandering brengen. De levering van Flaraxin vanuit EuroStaete aan de uitwonende wereldbewoners met een EuroStaete paspoort ligt juridisch veel gemakkelijker. Om die reden wil No Cancer Foundation de leveringen van Flaraxin via EuroStaete laten lopen en heeft EuroStaete besloten daaraan te willen meewerken.

Lees hier verder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten