Search This Blog

Translate

Pagina's

maandag 25 oktober 2010

1 hectare land als oplossing voor de wereldcrisis


Een prachtige wijze om uit de wereldwijde crisis te geraken wordt door anderhalf duizend Russische families in de praktijk gedemonstreerd!
In diverse regio's van Rusland verwerven gezinnen een hectare land, een stuk in verlaten gebieden, waar ze hun familiedomeinen bouwen, hun eigen kleine moederland
Er zijn geen problemen te groot om hen af te schrikken. Noch het ontbreken van steun van de overheid, noch de afwezigheid van een infrastructuur; velen van hen wonen nog steeds in tenten, anderen hebben al hun eigen huis gebouwd, en een tuin aangeplant. Kinderen die op het domein geboren zijn doen blootsvoets hun eerste kleine stappen op het gras. De sensatie van een prachtige toekomst inspireert de bevolking. Het enthousiasme van ouderen en jongeren is vergelijkbaar met het enthousiasme van de leden van de Young Communist League - de bouwers van de Baikal-Amoer spoorwegen en de ontginners van het ongerepte land.


Mensen van verschillende nationaliteiten en geloofsovertuigingen, over het algemeen hoger opgeleiden en academische graad, hebben al een ontwerpwetgeving gemaakt met betrekking tot de familiedomeinen en bespreken die met veel ijver op de Anastasia.ru website.
Ze doen een beroep op de regering en de president, dat zij, met de steun van de regering, de nieuwe ideologie van de leefwijze van het gezin, zoals die beschreven staat in de "Zoemende ceders van Rusland" boekenserie, in staat is het land binnen een aantal dagen uit de crisis te tillen en de werkloosheid volledig op te heffen.
De crisis zal verdwijnen wanneer iemand zich met zijn of haar familie de toekomst duidelijk kan voorstellen.
Deze beweging van gezinnen, die geïnspireerd worden door de ideeën van de bouw van familiedomeinen, ontwikkelt zich ook in Oekraïne, Wit-Rusland, Kazachstan, Canada, de VS, Australië en vele anderen landen.
Iemand denkt misschien dat dit allemaal slechts fantasie is, maar de pessimisten zien met eigen ogen hoe de mensen alleen door hun enthousiasme, zich graag vestigen op eerder verlaten gronden en beginnen te leven in hun eigen gelukkige toekomst. Ze zijn allen lezers van Vladimir Megre's "De zoemende ceders van Rusland" boekenserie.
"Er  is een nieuwe ideologie nodig, een life-style ideologie," zeggen ze. "Het bestaat, en staat beschreven in de boeken van de Russische schrijver Vladimir Megre, wij zijn allen lezers van deze boeken."
Meer dan 150 nederzettingen bestaande uit familiedomeinen zijn reeds gevormd in verschillende regio's van Rusland. Hun aantal blijft toenemen. Het is volkomen duidelijk dat een nationaal idee is geboren onder het volk. Met steun van de overheid, zal de grootste kracht worden ingezet - die van de mensen!
 © www.ringingcedarsofrussia.org/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten