Search This Blog

Translate

Pagina's

dinsdag 2 november 2010

De magische ring

De "JoeCell" gebruikt water als "brandstof" en produceert energie die bekend is als "levensenergie". 
Het is een soort energie dat blijkbaar van vitaal belang is voor alle levende wezens. 
Het is het soort energie dat je voelt in de lucht tijdens het wandelen langs het strand.
Grote mannen zoals Tesla en Moray, hebben met succes apparaten gebouwd die deze "vreemde" energie benutten.
Moray heeft deze energie "omgevingsenergie" genoemd , terwijl Einstein het  begrip "Nulpuntenergie" gebruikte.
Lees nu het leerzame verslag van de Magische Ring door Caspar L.P.M.Pompe


Bron: Nulpuntenergie

Voorbeeld van Magische ringen in levende systemen (uit het verslag):2 MAGISCHE RINGEN IN LEVENDE SYSTEMEN

2.1 Het energieveld van bomen

Joe concludeert dat er verschillende fysieke apparaten bestaan die werken met Magische Ringen: ‘Magic Ring inside’! Deze apparaten vangen omgevingsenergie op. De uitvinders van deze apparaten merken op dat deze omgevingsenergie – ook wel orgon genoemd – van invloed is op het menselijke energie systeem, inclusief de psyche! Daarom verwacht Joe dat Ringsystemen ook gevonden kunnen worden in levende systemen. Laten we zien wat hij heeft gevonden!


Veel van Joe’s vrienden zijn ‘boomknuffelaars’. Zij praten met bomen zeggen zij. Een van zijn boomknuffelvrienden zegt hem dat bomen energie uitstralen en dat men deze energie kan voelen. Joe wordt een beetje achterdochtig.

Energievelden van bomen

“Je kan het zelf ook leren”, dringt een van zijn vrienden aan. “Voel maar eens met je hand op enkele centimeters afstand vanaf de bast van boom. Je voelt dan een soort tintelen, misschien een beetje warmte. Loop dan langzaam terug. Op een zekere afstand voel je het tintelen weer. En als je het niet met je blote handen voelt, kan je het ook waarnemen met een wichelroede”.
“My Goodness.....”, Joe voelt inderdaad het tintelen in zijn hand. Hij kan zes lagen onderscheiden. Eiken zijn normaliter sterkere uitstralers dan populieren. Zijn vriend stelt hem voor te googelen op ‘Hans Andeweg’. Deze Nederlander woont in Duitsland en heeft een cursus ontwikkeld over natuurlijke energie en hoe je die kunt voelen en er mee kunt omgaan. Je kan zelfs de energie van planten en bomen beïnvloeden met je eigen uitstraling.
In zijn boek Hans Andeweg, ‘In resonantie met de natuur’, 1999 laat Andeweg zien hoe een boom deel uitmaakt van een bi-polar energieveld. Er is een onderscheid tussen zon- en maanbomen. Een zonneboom ontvangt energie overdag en een maanboom des nachts. Er bestaan dus twee polariteiten van energievelden.


2.2 De aura van de mens

In oude culturen hebben de mensen ervaren dat – rond hun fysieke lichaam – een pulserend dynamisch energieveld aanwezig is. Het lijkt erg op het veld rond bomen, maar dan meer complex. Sommige mensen kunnen deze energielichamen zelfs zien.

Het idee van een bio-magnetisch energie veld is breed geaccepteerd in de moderne geneeskunde, sinds Kerlian deze straling rond levende materie, dieren en mensen fotografisch kan vastleggen22.
Meer en meer inzicht is verworven rond bio-energetische velden. Mensen blijken zeven belangrijke energiecentra te hebben.
De oude Indiase naam voor deze energiepunten is ‘Chakra’. Chakra betekent ‘wiel’. De chakra’s zijn waarschijnlijk de poorten waardoor omgevingsenergie het lichaam binnen kan treden. Deze energievelden zijn vergelijkbaar met de complexe energievelden die de watergas generator van MagDrive en vergelijkbare apparaten omgeven.


De afbeelding hierboven toont het energieveld van de mediterende persoon. Het is opvallend dat het beeld in feite complexer is. De torus, ofwel de Magische Ring blijkt gevoed te worden door een vortex.
Joe mediteert ook zo af en toe. Hij heeft die chakra’s eigenlijk nooit zo gevoeld. Maar hij is dan ook geen professional. Hij voelt wel een zekere druk bij zijn zesde chakra. Dit zesde chakra heeft te doen met visie en wordt daarom ook wel het derde oog genoemd. Overigens kan Joe wel de chakra’s van anderen met zijn wichelroede waarnemen. Daarmee kan je duidelijk het bestaan van de zeven energiepunten waarnemen.

Lees verder en zie de foto's in De Magische Ring

Geen opmerkingen:

Een reactie posten