Search This Blog

Translate

Pagina's

maandag 13 september 2010

‘Vrije energie’ – een olieloze techniek is mogelijk

Een energiebron die onuitputtelijk is, vrijwel gratis en milieuvriendelijk…. Een utopie? Volgens de gangbare natuurkundige wetten wel. Maar wat als deze wetten niet onder alle omstandigheden zouden blijken te gelden?


Door de menselijke geschiedenis heen zijn er steeds mensen geweest die geprobeerd hebben de energie die de natuur laat groeien te gebruiken voor de aandrijving van mechanieken. Deze droom leefde weer op in het Wenen van rond de eeuwwisseling—1900. Verschillende uitvinders claimden apparaten te hebben uitgevonden die aangedreven werden door een nieuwe, nog onbekende, energiebron. Daarmee betraden ze een smalle, met talloze obstakels bezaaide weg. Een weg die weliswaar door overwoekering aan het zicht onttrokken is, maar nog altijd open voor ons ligt….

Lees hier het verhaal over Viktor Schauberger.

In Nederland ijvert Stichting Natuur-en Implosietechnieken sinds 2006 voor de praktische toepassing van de inzichten van Viktor Schauberger en de verbreiding van zijn inzichten Wie meer wil weten is welkom op de website van de stichting: http://www.implosie.nl/ Hier kunt u zich ook abonneren op onze gratis onregelmatige nieuwsbrief. Voor groepen is een lezing met beeldmateriaal beschikbaar. Stuur een mailtje naar info@implosie.nl Iedereen die bij wil dragen is van harte welkom!


Onlangs is het eerste Nederlandstalige boek verschenen over de inzichten van Viktor Schauberger. Het betreft een levendige roman met de titel ‘Eenoog in het land van de blinden—de herontdekking van aether’, door R. Guepin. Naast een spannende beschrijving van het leven van Viktor Schauberger zoekt de auteur hierin bovendien naar kruisverbanden met andere Vrije Energie-uitvinders en beschrijft de immense tegenwerking die deze uitvinders ondervinden van de almachtige olie-lobby. Het boek is te verkrijgen bij de betere boekhandel of via de website van de stichting.: http://www.implosie.nl/ In dat laatste geval komt 2 euro per boek ten goede aan de stichting.

Bron: Argusoog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten