Search This Blog

Translate

Pagina's

vrijdag 10 september 2010

Eugene Mallove R.I.P.

Eugene Mallove
Hoofdredacteur magazine alternatieve energie E. Mallove vermoord
Op 14 mei 2004 is Eugene Mallove, hoofdredacteur van het 'Infinite Energy' tijdschrift, vermoord. De moordenaar of moordenaars en de reden van de moord zijn nog onbekend bij de politie.

Eugene Mallove heeft 15 jaar lang een eenzame kruistocht afgelegd om de wetenschappelijke wereld ervan te overtuigen een revolutionaire vorm van energie die wereld kan veranderen serieus te nemen. Een analyse die het Amerikaanse departement van Energie 15 jaar geleden heeft gedaan, zou dit jaar worden herzien zodat het standpunt van deze man eindelijk gerechtvaardigd zou worden.


Dr. Mallove in een interview met the Telegraph van Nashua: "'They are now going to do the right thing. It's over 10 years late, no doubt about that, (and) should have been reviewed a long time ago...but this is a breakthrough.'' Dr. Mallove was bijna 9 jaar redacteur bij het tijdschrift 'Infinite Energy'. Het tijdschrift behandelt de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van alternatieve energie op een wetenschappelijke manier. Ook heeft hij het boek 'Fire and Ice: Searching for the Truth Behind the Cold Fusion Furor' geschreven, waarvoor hij de Pulitzer prijs heeft gekregen. Hij studeerde aan de universiteit van Harvard en aan het Massachusetts Institute of Technology.

Onlangs heeft hij een open brief gestuurd aan alle geïnteresseerden waarin hij uiteenzet in welke mate nieuwe vormen van energie de oude vormen helemaal kunnen vervangen. Hij heeft deze nieuwe vormen onderverdeeld in drie categorieën en elke categorie heeft een potentieel dat doorontwikkeld kan worden met een investering van enkele miljoenen dollars in plaats van de vele miljarden dollars waar de zogenaamde 'erkende' wetenschappers en experts over praten.

Bronnen:
Pure Energy Systems
Rense.com
Norwich Bulletin

Meer links:
http://www.infinite-energy.com/
http://www.projectcamelot.org/mallove.html
http://www.pureenergysystems.com/obituaries/2004/EugeneMallove/LastMessage040513/

Video:  Eugene Mallove on Coast to Coast AM- last broadcast

Geen opmerkingen:

Een reactie posten