Search This Blog

Translate

Pagina's

woensdag 29 september 2010

UFO's in mainstream nieuws?!

Op 27 september werd er weer een Disclosure Conference gehouden bij The National Press Club en georganiseerd door UFO researcher Robert Hastings.
Dit jaar werden een groot aantal ex-militair personeel, voornamelijk officiers, uitgenodigd om hun verhaal te doen. Deze sprekers vertelden over hun UFO ervaringen tijdens hun werkperiode bij nucleaire installaties. Allen bevestigden ze het bestaan van onbekende vliegende voorwerpen en het feit dat deze gebeurtenissen door hun leidinggevenden in een doofpot werden gestopt. Bekijk onderstaande video's voor meer informatie.Samengevatte versie:Bron: Earth-matters


VN stelt ambassadrice voor buitenaards contact aanMazlan Othman, een astrofysicus uit Maleisië en hoofd van de Office for Outer Space Affairs (Unoosa), is onlangs benoemd tot ambassadrice voor de aarde wanneer er contact wordt gemaakt met buitenaardse beschavingen.
Zij zal de komende week de verschillende delegaties op de hoogte brengen van haar nieuwe functie en wat daar bij komt kijken, bij het Royal Society’s Kavli conference centre in Buckinghamshire

De reden voor haar benoeming zijn de recente ontdekkingen van nieuwe planeten en zonnestelsels in de afgelopen jaren. Het feit dat deze planeten en stelsels ontdekt zijn, maakt de kans op het bestaan van buitenaardse beschavingen aanzienlijk groter. Groot genoeg dat de VN het nut ziet in deze nieuwe positie. De VN is van mening, dat de mensheid voorbereid moet zijn voor mogelijk buitenaards contact.
Mazlan Otham had het volgende te zeggen:

“The continued search for extraterrestrial communication, by several entities, sustains the hope that some day humankind will receive signals from extraterrestrials. When we do, we should have in place a coordinated response that takes into account all the sensitivities related to the subject. The UN is a ready-made mechanism for such coordination.”

Volgens sommige bronnen is dit een reactie op eerder gedane uitspraken door de 68 jarige wetenschapper Prof. Stephen Hawking. In april van dit jaar kwam hij met de stelling dat de mensheid voorzichtig om moet gaan met mogelijk contact met buitenaardsen. Hij vermoedt namelijk dat de kans erg groot is dat het de mensheid het zelfde lot staat te wachten als die van de inheemse Amerikanen toen de Europeanen in de nieuwe wereld aankwamen. Zoals de geschiedenis ons leert, waren de gevolgen voor de inheemse Amerikanen niet al te best.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten