Search This Blog

Translate

Pagina's

zondag 5 september 2010

Baanbrekende Russische DNA ontdekkingen

RUSSISCHE DNA ONTDEKKINGEN


Samengevat door Baerbel 
* Bewerkt en vertaald  Esoterische en spirituele leraren hebben eeuwen bekend dat ons lichaam programmeerbaar is van taal, woorden en gedachten. Dit is nu wetenschappelijk bewezen en toegelicht.
Menselijk DNA gedraagt zich als een biologische versie van het internet - en het is superieur aan de kunstmatige een in vele opzichten.


De laatste Russische wetenschappelijk onderzoek direct of indirect verklaart verschijnselen zoals helderziendheid, intuïtie, spontane / remote daden van genezing, self-healing, affirmatie technieken, ongebruikelijke licht / aura's rond mensen (namelijk de spirituele meesters), de geest invloed op weerpatronen en nog veel meer.


Daarnaast zijn er aanwijzingen voor een hele nieuwe vorm van geneeskunde in het DNA kunnen worden beïnvloed en geherprogrammeerd door woorden en frequenties - ZONDER knippen en vervanging van enkele genen.'Junk' DNA-sequenties lijken GESPROKEN TAAL
Slechts 10% van ons DNA wordt gebruikt voor de bouw van eiwitten. Het is dit deel van DNA dat van belang is voor westerse onderzoekers, en het wordt onderzocht en gecategoriseerd. De overige 90% van het molecuul wordt beschouwd als "junk DNA."


De Russische onderzoekers, echter, waren ervan overtuigd dat de natuur niet zo dom was. Ze is lid geworden van taalkundigen en genetici in een onderneming te onderzoeken dat 90% van de "junk-DNA."Hun resultaten, bevindingen en conclusies zijn gewoon revolutionair!


Volgens hun bevindingen, onze DNA is niet alleen verantwoordelijk voor de bouw van ons lichaam, maar dient ook als een middel van data-opslag en communicatie.


De Russische taalkundigen vinden dat de genetische code - met name in de schijnbare "nutteloos" 90% - dezelfde regels als onze menselijke taal volgt.


Zij vergeleken de regels van de syntaxis (de manier waarop woorden in elkaar zitten om zinnen en zinnen), semantiek (de studie van betekenis in taal vormen) en de basisregels van de grammatica.


Zij vonden dat de basen van ons DNA een regelmatige 'grammatica' te volgen, en hebben regels vast te stellen net zoals onze talen. Daarom heeft de menselijke taal niet verschijnen door toeval, maar lijkt een afspiegeling van de inherente patronen in ons DNA.


DNA kan worden veranderd door klankpatronen - waaronder begrepen gesproken TAAL
De Russische biofysicus en moleculair bioloog Pjotr Garjajev en zijn collega's onderzochten eveneens de vibrationele gedrag van DNA.
In het kort, de onderste regel is: "Leven chromosomen functie net als een holografische computer, met behulp van endogene DNA-laserstraling."


Dit betekent dat zij worden beheerd, bijvoorbeeld, te moduleren bepaalde frequentie patronen (geluid) op een laser-als Ray, die vervolgens invloed op de DNA-frequentie - en dus verandering in de genetische informatie zelf.
Sinds de basisstructuren van DNA-alkalische paren en taal (zoals eerder uitgelegd) zijn vergelijkbaar, geen DNA-decodering is noodzakelijk. Men kan gewoon gebruik maken van woorden en zinnen van de menselijke taal!


Ook dit is experimenteel bewezen. Living DNA-stof (in levend weefsel, niet in vitro) zal altijd reageren op laserstralen die zijn gemoduleerd door de taal, en zelfs aan radiogolven, als de juiste frequenties (geluid) worden gebruikt.
Dit verklaart waarom wetenschappelijk affirmaties, hypnose en dergelijke kan hebben zulke sterke effecten op mensen en hun lichamen. Het is volkomen normaal en natuurlijk voor ons DNA om te reageren op taal.


Mogelijke problemen in de proefopzet
["Proof" is misschien te sterk een term voor dit aspect van Gariaev et al.. 'S onderzoek. Er kunnen problemen ontstaan met het ontwerp in termen van bewustzijn wetenschap. Namelijk, kan de geest van de waarnemer die het DNA door wat ze verwachten te zien. 


We hebben al weten dat de waarnemer heeft een sterk effect op DNA uit het werk van Dr Glen Rein, zoals we in 'The Science of Peace " kunnen lezen. Hij vond dat negatieve emotionele toestanden veroorzaakt aan DNA-contract en positieve emotionele toestanden veroorzaakt DNA om te ontspannen, wat een vereiste is voor genezing.
Gariaev et al.. zou moeten om het effect van de gesproken taal op DNA te isoleren in een volledig willekeurige, gesloten systeem dat niet door een menselijk bewustzijn waargenomen pas na meerdere pogingen werden genomen. Dit zou op zijn minst maken het waarschijnlijk dat de taal zelf, en niet de waarnemer, is het DNA van invloed zijn.


VOORBEELD: Emoto's WATER STUDIES 
[Dit is het zelfde probleem hebben we met Masaru Emoto's experimenten waar het water in prachtige kristallen bevriest in de aanwezigheid van positieve emotionele energie en / of schept discordant structuren in de aanwezigheid van negatieve emotionele energie - zoals weergegeven in "What the Bleep Do We Know "en andere bronnen.

Sommige van deze experimenten met water, dat was opgeslagen in buizen met het schrijven op hen, dat zei: "Ik hou van je" of "ik haat je."


We hebben nog geen sluitend bewijs gezien dat de Emoto is een manier om te verzekeren dat de persoon die de microscoop gevonden, het observeren en fotograferen van de kristallen die ze vormen, is niet van invloed zijn mentaal hoe het water kristalliseert in reële tijd, dus de productie van de gewenste resultaten met zijn / haar eigen intentie.Lees het gehele artikel hierGeen opmerkingen:

Een reactie posten