Search This Blog

Translate

Pagina's

zaterdag 12 maart 2011

En het wordt vreemder en vreemder...

(Earth Matters) In een vorig artikel, hebben wij u gemeld over wat een vreemd begin van 2011 we hebben gehad. Nu lijkt deze trend zich stug door te zetten, want het wordt allemaal alleen maar vreemder.
We hebben nu al mysterieuze dierensterfteseismische envulkanische activiteit, vreemde lichten en objecten enongekende activiteit van de zon gehad. Dit allemaal en meer, heeft ons de afgelopen maanden gepasseerd.
Nieuwe planeet
Nu is er onlangs een nieuwe planeet ontdekt, die verdacht veel weg heeft van de legendarische Niburu. De afmetingen lijken te kloppen, net als de andere herkenningspunten. Men wil het nog net niet Niburu noemen. Maar de overeenkomsten tussen Tyche, zoals de planeet genoemd wordt, en Niburu zijn wel heel treffend. Dus kijk niet raar op als één van deze dagen het nieuws wordt uitgebracht dat Tyche en Niburu één en dezelfde zijn. Toch wel opvallend dat het er steeds meer op begint te lijken, dat enkele van die verhalen over planeet X of Niburu toch een kern van waarheid lijken te bevatten.


Meer CME betekent meer bevingen?
De zon blijft van zich laten horen. Medio februari mochten we al getuigen zijn van de kracht van de zon. Nu zijn we dat weer geweest in het weekend van 5 en 6 maart, toen we weer gebombardeerd werden door een CME-uitbarsting die enkele dagen eerder plaatsvond. Als je elektrische apparaten het dus wat vreemd doen de komende week, dan weet je nu waar het van komt. Wat meteen opvalt is dat enkele dagen na zo'n uitbarsting het hier op aarde begint te trillen. Aardbevingen en vulkanische uitbarstingen lijken na zo'n CME-uitbarsting in grotere aantallen aanwezig te zijn.
De slapende reuzen ontwaken
Zoals eerder vermeld rommelt het al een tijdje in de VS, op verscheidene plekken. Nu blijkt dit gerommel nog steeds door te gaan, zowel Yellow Stone park als het gebied in New Madrid blijven gestaag rommelen en trillen. Ook liet Mt. St. Hellens van zich horen afgelopen maand. Ook in de rest van de wereld lietenvoorheen slapende vulkanen van zich horen. Nu ben ik geen wetenschapper, maar ik zie toch een verband tussen zonneactiviteit en seismische en vulkanische activiteit. Maar misschien ligt het aan mij...


Vreemd gedrag van de maan

Niet alleen met de zon gebeuren vreemde dingen, ook de maan lijkt rare sprongen te maken. Zo blijkt er een verschuiving te hebben plaatsgevonden in de baan van de maan ten opzichte van de aarde. Niet alleen dat, maar ook zijn er nieuwe ontdekkingen gedaan betreffende de maan. Het ontdekken vangigantische grotten en de mogelijke invloed die de maan op 19 maart 2011 zou kunnen hebben, zijn momenteel gesprek van de dag op menig internet forum.

Ufo's, lichten en andere vreemde objecten

Ook verschijnen er steeds meer verhalen over vreemde lichten en objecten in onze lucht. Zelfs tijdens de onrust in het Midden Oosten lijken er vreemde vliegende objecten gesignaleerd te worden. Maar ook in Azië en het Amerikaanse continent worden er steeds meer vreemde objecten en lichten waargenomen.
Loze voorspellingen of terechte waarschuwingen?

Het begint er echt steeds meer op te lijken dat er toch redelijk wat waarheid in een aantal van die Maya en Hopi voorspellingen zit. Een pole shift wordt waargenomenelektromagnetische fluctuaties worden gesignaleerd en nu is er dus ook een bruine dwerg hemellichaam gevonden die ongeveer 3 a 4 keer groter is dan Jupiter in een (eliptische) baan in ons zonnestelsel. Dat is zowel de beschrijving vanTyche als die van Niburu of planeet XKlimatologische veranderingen en extreme klimatologische gebeurtenissen vallen niet meer te ontkennen.
Nu vraag ik mij af of al deze electromagnetische, seismische en vulkanische gebeurtenissen niet alleen maar beïnvloed worden door de zonneactiviteit. Zou het plotse opduiken van deze voorheen onzichtbare planeet ook invloed kunnen hebben op ons en onze planeet? Zijn de gebeurtenissen die we nu meemaken een voorproefje van wat nog moet komen? Want zo'n gigantisch hemellichaam heeft wel degelijk invloed op het gehele zonnestelsel en alles daar omheen. Zoals voorspeld werd over Niburu, door de Maya en andere beschavingen.
Het feit dat het zich nu dichterbij ons bevindt dan voorheen, moet invloed hebben op wat er zich in ons zonnestelsel en op aarde afspeelt. Het zou ook een hoop van die vreemde ruimte fenomenen kunnen verklaren, aantrekken en afstoten van andere hemellichamen en ruimte puin bijvoorbeeld.

Dus terwijl wij ons druk maken over de olieprijzen, wie ons de komende jaren mag vertellen hoe we moeten leven en denken, en wat de koers van de dollar en euro doet, spelen zich dit soort zaken momenteel af. Volgens verschillende voorspellingen, staat ons de komende tijd nogal wat te wachten. Nu begint het er steeds meer op te lijken dat sommige van die voorspellingen best wel eens waar zouden kunnen zijn...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten