Search This Blog

Translate

Pagina's

dinsdag 28 december 2010

Het toppunt van tegenstrijdigheid is bereikt

Net toen we dachten dat het toppunt van tegenstrijdigheid was bereikt, toen men het broeikaseffect de schuld gaf van het extreme winterweer, wisten de media zich opnieuw te overtreffen.
Zonder pardon zijn een aantal Somaliërs gearresteerd omdat er ‘zeer concrete’ aanwijzingen zouden zijn dat ze een raketaanval wilden uitvoeren. Tijd om eens de feiten op een rij te zetten.
Overigens is de helft van de Somaliërs snel weer op vrije voeten gesteld en dienen ze zelfs een aanklacht in tegen de AIVD omdat ze willekeurig van straat zijn geplukt.
Voor de volledigheid zou het gezelschap met behulp van een raketwerper een Apache-helikopter willen neerhalen van de luchtmachtbasis Gilze-Rijzen, omdat dat ‘een enorm symbolische waarde zou hebben binnen jihadistische kringen’.
Activiteiten rond de Golf van Aden
Herinnert u zich de activiteiten in de Golf van Aden nog? Diverse landen die zware marineschepen naar het gebied stuurden om zogenaamd problemen met een handjevol Somalische piraten op te lossen.
Afgelopen november een ongewoon groot aantal aardbevingen in hetzelfde gebied. We horen er niets van, we krijgen niets te zien. De enige informatie die uit het gebied komt betreft groeperingen ‘die mogelijk een terroristische aanslag willen plegen’.
De gestationeerde troepen kunnen niet bevatten wat er zich in de Golf van Aden afspeelt en het publiek wordt angst ingeboezemd, althans dat is de opzet.

Hoe wil men nog langer de activatie van de Sterrenpoorten en Kristallen van onze eigen Aarde verbloemen? En als men de aardbevingen in de Golf ziet als een anomalie, hoe wil men dan de zeer ongewone reeks van 123 aardbevingen nabij de Japanse Bonin-eilanden verklaren? En tot besluit, als we een horizontale lijn trekken over de wereldkaart, waar diende de ramp in de Golf van Mexico dan voor?
Hoe willen de media geloofwaardig blijven door te stellen dat een raketaanval is verijdeld terwijl nota bene in de verwante artikelen is te lezen dat de verdachten weer op vrije voeten zijn gesteld? Zijn alle aanwijzingen dan ook niet uit de lucht gegrepen?
We zijn zeer benieuwd naar de ‘betrouwbare inlichtingenbronnen’ al weten we in feite wel in welke hoek we het dan moeten zoeken.
Zondebok
U heeft de afgelopen weken in de mainstream media kunnen zien hoe koortsachtig werd geprobeerd een strijd in Iran en Zuid-Korea uit te lokken. Dit wil maar niet lukken. Daarnaast is al sinds maanden een campagne aan de gang om iets te ontketenen rond de Golf van Aden om de aandacht af te leiden. Onder leiding van niemand minder dan Hillary Clinton werd op televisie een zeer verknipt beeld gegenereerd van de bewuste regio.
Laten we de wereldkaart er eens bij nemen. Direct grenzend aan de Golf van Aden zien we het land Somalië. Het ligt dus in de lijn der verwachting dat na Jemen en Somalië, landen als Djibouti, Eritrea of Oman hierna zondebok mogen spelen in het grote toneelstuk van afleiding.
Wie naar het grote plaatje kijkt ziet dat bepaalde zaken niet meer worden getolereerd. Ruimteraketten vallen uit elkaar,spaceshuttles komen niet meer de ruimte in, steeds meer elektronica begeeft het, banken kunnen niet langer het systeem kunstmatig in stand houden en natuurrampen vinden plaats zonder dat er (veel) slachtoffers vallen.
Wat men ook probeert, oorlog wordt niet meer getolereerd en de opening van de Sterrenpoorten kan niet worden gestopt.
En ach, over enkele decennia zijn Sterrenpoorten net zo normaal als een chemtrail-vrije lucht.
Brontekst: Telegraaf.nl
Bron artikel: Niburunews

Geen opmerkingen:

Een reactie posten