Search This Blog

Translate

Pagina's

donderdag 30 december 2010

Ontstijg de extreme waanzin, wordt Schepper

Komen we nu angstvallig dicht bij het Einde der Tijden? 
En zo ja, wat gaat er dan precies gebeuren?
Terwijl de mainstream media, -wetenschap, -religie en -politiek zich onverzettelijk met business as usual bezig lijken te houden, schijnt alles wat substream is steeds onrustiger te worden.
Dat de mainstream ons als vermeende (of gewenste) onnozelen de meest bizarre ‘waarheden’ door de strot probeert te douwen is nu wel genoegzaam bekend. Maar wat mij blijft verbazen is dat al die zogenaamde wakkeren de minstens even bizarre waarheden vanuit de substream zonder te kauwen maar blijft doorslikken.
Al jarenlang komen vanuit die hoek onverstoorbaar berichten dat het dankzij buitenaardse hulp uiteindelijk allemaal echt goed gaat komen, afgewisseld met allerlei schrikbarende onheilsprofetieën. Hoe kan iemand die beweert zelfstandig te kunnen nadenken, invoelen en waarnemen dergelijke waanzin als zoete koek naar binnen laten gaan?
De onrust in de substream berichtgeving zal de komende tijd nog vele malen sterker worden. En ondertussen zal ook de mainstream uit alle macht proberen haar gevangen vast te houden.
Velen menen dat het Grote Eindspel tussen het Licht en de Duisternis inmiddels is begonnen. Dit spelletje speelt zich echter alleen maar af in de schaduwwereld die wij werkelijkheid noemen, en die ook wel bekend staat als The Matrix. Wat zich in die holografische projectie afspeelt is echter slechts een oppervlakkig spelletje vergeleken met waar het nu echt over gaat.
Ieder van ons kan kiezen uit twee rollen: die van schaap of die van Schepper. Schapen laten zich leiden door de waanzin, ongeacht of deze van de main- of substream afkomstig is. Scheppers begrijpen hoe ze vanuit hun eigen bewustzijn zelf invloed kunnen uitoefenen op de schaduwen in de schijnwerkelijkheid van The Matrix.
Wie schaap wil blijven kan nu gerust doorklikken naar een ander artikeltje. Wie Schepper wil worden (of blijven), die maakt nu tijd vrij om een dun e-boekje van slechts 28 geïllustreerde bladzijden A5-formaat te lezen.
Klik hier om dit boekje te openen.


Lees verder

Bron: Pateo

1 opmerking:

  1. Bedankt voor de blog. Technologie heeft veel faciliteiten gegeven. Beeldende kunst, virtuele technologie helpt meer om interactieve presentaties te maken.

    Interactieve Media Oplossingen

    BeantwoordenVerwijderen