Search This Blog

Translate

Pagina's

dinsdag 23 september 2014

Stichting Restschuld Eerlijk Delen dagvaardt volledig geldstelsel.

Sven-Ake Hulleman


Laurens ten Hagen en Sven-Ake Hulleman vinden dat het niet langer rechtvaardig is dat banken geld uit het niets scheppen.
De crisis die onvermijdelijk was in een systeem van schuld en rente, ontstaat doordat banken en overheid een geldsysteem in stand houden dat voor het overgrote deel neerkomt op eeuwige slavernij. Van iedere euro die u uitgeeft stroomt er een deel naar een kleine groep mensen in onze samenleving. Zij worden rijker en rijker terwijl een middenklasse eeuwig ploetert voor hen. Dat geldsysteem hoort niet bij een democratische rechtsstaat. Echter wij hanteren het al veel te lang. En dat terwijl er geen wettelijke basis voor bestaat.


Er is al veel over geschreven, maar Stichting R.E.D. voegt nu de daad bij het woord. Wij dagvaarden 'het systeem'. En u bent essentieel. Wij hopen dat u begrijpt dat een vragend en mondig volk het beste is. Hier, nu en direct kunt u het verschil maken. Als individu en in een collectief. Zonder agressie, doch met een zeer serieuze rechtsvraag.


Waarom zou u met ons meewerken?

Omdat ook u in een wereld wilt leven waar mensen gelijke kansen hebben en het geld terecht komt bij diegenen die het verdienen, en niet bij diegenen die een listig systeem hebben gebouwd.


Wat betekent het om met ons mee te werken?

Wij gaan voorop, en voeren de procedures. Maar iedere brief die wij schrijven, kunt u downloaden en zelf verzenden. Bovendien nodigen wij u uit om alle procedures bij te wonen, en zullen wij gezamenlijk die procedures voeren.


Hoe kunt u ons steunen?

Op twee wijzen: als u ook wilt dat de procedures tot stand komen, dan kunt u financieel steunen. Thans wordt de procedure door mr. Hulleman gefinancierd, maar steun is welkom. Klik hier voor donaties.


De tweede manier, is inhoudelijk. Kennis nemen van de stukken en deze op eigen naam ook versturen. Om zo het geluid aan partijen als de overheid, banken en centrale banken heel helder af te geven. Eén goede brief kan indruk maken, maar al helemaal als deze duizenden keren verzonden wordt. De eerste brief, gericht aan de minister van Financiën kunt u hier downloaden.


Bron: Geldstelsel Hervormen


1 opmerking:

  1. http://www.buijsadvies.nl/tag/bankieren/
    http://www.buijsadvies.nl/tag/brieven-belastingdienst/
    http://www.buijsadvies.nl/tag/ons-zorgstelsel-is-kafkaiaans/
    http://www.buijsadvies.nl/tag/the-slavery-system/

    BeantwoordenVerwijderen