Search This Blog

Translate

Pagina's

zaterdag 4 oktober 2014

Mens, word wakker!Video met onder andere, onderwerpen als: Over de huidige politiek, media, ziekte, oorlog spinnen, angst, bankencrisis, de euro, doofpotten, de samenleving, de oude structuren van deze wereld, de nieuwe wereld, de omwenteling, de grootste ' shift' die er ooit geweest op aarde. Onze oude ' vergeten' kennis, over genezing, over de vrije wil van de mens. Het samenwerken met elkaar als samenleving, over een nieuwe wereld zonder grenzen, nieuwe manier van ' leven' en wonen op deze aarde. 

Waarom wij voor de ' gek worden gehouden'? Waarom we worden afgezwakt en ziek gemaakt? Waarom we ' bang worden gemaakt'. Wat het doel is van deze geld- en machthebbende bedrijven? Waarom worden technieken voor vrije energie, ' gratis' krachtcentrales etc. al duizenden jaren bij ons weggehouden? Wat kan de verandering zijn? Een verandering ten goede van zowel de politiek, de bedrijven, de machthebbers, de artsen, en de ' gewone' mens: Hoe kunnen we allemaal leren van het verleden, en samen een nieuwe toekomst opbouwen?
Hoe jij als burger geïnformeerd kan blijven, en we met de hele samenleving naar een nieuwe manier van ' leven gaan', waar wij allemaal nu aan (kunnen) bijdragen. Dit hoor je als burger te weten! Informeer jezelf, werk met elkaar samen. Eerst moeten we duidelijk weten waar dit is ' misgegaan', daarom leg ik uit waar het al heel lang' mis gaat'. 

Om terug te keren, naar de huidige situatie. Vanuit daar, na uitleg van alle knoop- en knelpunten, bespreek ik een nieuwe vorm van samenleven met elkaar, waarin iedereen (zowel bedrijven en de volksvertegenwoordiging, als de media en het volk), ' blij' mee kan zijn. Dus voor alle partijen is dit goed om te kijken, door eerst te erkennen wat er mis is gegaan. Ik praat hierna in de vorm van ' OPlossingen'.

We are all one.


Wil jij mij interviewen, over onderdelen van dit verhaal voor jouw medium, website, krant of televisie-zender? Neem contact op! Ik deel heel graag alle onderzoeken en inzichten. Ik ben beschikbaar voor het afgeven van interviews voor radio, social media en televisie. Werk jij in een organisatie die inzichten kunnen gebruiken, of een ommekeer willen bewerkstelligen ten goede van het bedrijf? Werk je bij de overheid, en wil je graag onderwerpen aankaarten ter verbetering van de genoemde punten? Geweldig! Let us work together! Together we can!

* Abonneer je op dit kanaal voor toekomstige berichten! *Nieuwsverlichting* .
Klik op ' abonneer'.

* Wil jij meewerken aan nieuws maken voor dit kanaal? Meld je dan aan! Dit mag van wetenschapper, tot arts, tot vrijwilliger, camera-mensen, tot aan journalist, tot aan politica zijn! Iedere sector is welkom, want de ' shift' is op elk gebied nodig. Voel jij connectie met raakvlakken in dit filmpje? Heb jij kennis van zaken? Ben je gedreven, heb je een missie hierin? Welkom! Je kunt een interview-aanvraag doen, laat je reactie achter onder de film!

Bron: Youtube.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten