Search This Blog

Translate

Pagina's

zondag 3 augustus 2014

Santos Bonacci: Astrologie en Astro-theologie

Santos Bonacci is een gewillige leerling van de Prisca Theologia. Hij heeft tientallen boeken van oude meesters verslonden en alle kennis gebundeld in een aantal lezingen.
Zijn voornaamste onderwerpen zijn religie en theologie (kennis over God en de verhalen hierover), astrologie (kennis over de invloed van de sterren, het zonnestelsel en planeten op ons leven en onze wereld) en astronomie (kennis van de sterren en universum) gecombineerd oude verborgen kennis (prisca theologia) en metafysica (kennis over datgene wat voorbijgaat aan het tastbare).
Deze Italiaanse Australiër is de Bijbel met de paplepel ingegoten, hij is immers opgegroeid in een gezin van Getuigen van Jehova. Als jongeman keert hij het geloof de rug toe om zich toe te leggen om de verborgen kennis van astrologie, astronomie, hermetica, mysteriescholen etc. Deze kennis zal hem nooit meer loslaten. Hij keert echter later in zijn twintiger jaren wel weer vol overtuiging terug binnen de schoot van de Getuigen, maar besluit rond zijn 40e, aangespoord door zijn onderzoekende geest toch een ander pad te kiezen en verder op zoek te gaan naar de kennis die hem al vanaf zijn jongere jaren heeft geprikkeld…stort zich in de Prisca Theologia en laat voorgoed religie achter zich.

Santos is in het dagelijks leven beroepsmuzikant. Hij speelt prachtig Spaans getinte gitaarmuziek.

Afspeellijst bestaande uit 6 delen:
Astrologie deel 1
Astrologie deel 2
Astrotheologie deel 1
Astrotheologie deel 2
Verborgen Kennis deel 1
Verborgen Kennis deel 2

Afspeelduur: ongeveer zes maal 1.35 uur

SUPPORT de nog te maken Docu van Santos HIER -> schijnt geweldig te worden

You Tubekanaal Santos Bonacci

Santos Bonacci Universal Truthschool
1 opmerking:

  1. Volg Santos Bonacci en Eric dubai dan pas zul je begrijpen dat God, Allah, Elohim, Brahma etc allemaal het zelfde zijn, de ONE de naamloos de beeldloos. Als je het een naam geeft dan ben je die uit je bewustzijn kwijt. Ik ben energie

    BeantwoordenVerwijderen