Search This Blog

Translate

Pagina's

woensdag 11 september 2013

Een lesje in oorlogHet is Mei van dit jaar en wij plaatsen hier het artikel over Carla del Ponte, de voormalige voorzitter van het Yoegoslavië-tribunaal dat zetelde in het Internationale Gerechtshof in Den Haag. Carla del Ponte is terug uit Syrië en komt met nogal een statement.. Het is niet de Syrische overheid die gifgas gebruikt tegen de rebellen, maar het is precies ándersom..! Een stevige uitspraak, waar mevrouw Del Ponte -met al haar diplomatieke ervaring- zich terdege van bewust is..


Top-juriste Carla del Ponte laat zich niet ringeloren door internationale machten..! Ze spreekt haar waarheid, die er niet om liegt en de ware en smerige spelletjes onthult, die in Syrië op dezelfde wijze gespeeld worden als in de andere Midden Oosten-landen, zoals Libië, Egypte en Algerije. Carlo del Ponte: “Onze onderzoekers zijn druk bezig geweest in de buurlanden van Syrië om slachtoffers te interviewen, doktoren en veldhospitalen te bezoeken. En volgens hun rapporten van vorige week, die heb ingezien, blijken er sterke en heel concrete aanwijzingen te zijn, hoewel er nog geen volledig sluitend bewijs is, dat het gebruik van het zenuwgas ‘Sarin’ door de rebellen zélf is ingezet”Niet de Syrische overheid, maar de gewapende rebellen in Syrië hebben chemische wapens gebruikt. Niet mis te verstane woorden. Ze tonen aan, dat de wereld niet goed kijkt, niet oplet..

In het interview in mei, met de Zwitserse televisiezender ‘RSI’ zegt Carla Del Ponte (66) dat ze gesproken heeft met getuigen, onder wie ook geneesheren, in de aangrenzende landen van Syrië. Zij zouden hebben verklaard dat de rebellen gebruik maken van chemische wapens en dat het wellicht het zenuwgas Sarin betreft.. Om het verhaal kracht bij te zetten, laten we gewoon de erudiete Del Ponte nog even zélf aan het woord..
Bron: http://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/vals-vlag-operatie-gifgas-op-onschuldige-mensen/

het onderstaande filmpje van David Icke laat je opnieuw zien wat wij hier ook al maanden roepen. De chemische aanvallen van de rebellen (HIER en HIER), zijn niet het werk van de troepen van Assad. Deze aanvallen zijn óf een fout van de CIA-huurlingen/rebellen/vrijheidsstrijders, die zijn ingehuurd door Saudi Arabië, óf ze zijn bewust afgeschoten op de bevolking van de voorstad van Damascus, om verontwaardiging in de wereld te doen ontbranden. De energie van deze verontwaardiging kan dan worden gekanaliseerd naar een uiterst gunstige situatie, voor degene die de werkelijke moordenaars zijn.. De krachten achter de aanval op de onschuldige burgers.

De ‘Houla’-massamoord

Kennelijk zijn we met z’n allen ook vergeten dat er in 2012 al een sterk staaltje van manipulatie en bedrog plaatsvond met chemische wapens in Syrië. Ben je dat al vergeten..? Dat verschillende media, waaronder het wereldwijd geprezen CNN, volledig meespeelden in het nieuws-manipulatiespel dat nu opnieuw wordt gespeeld..
Waarom zijn de heren Pauw & Witteman niet in staat om dit facet van het hele Syrië-verhaal te belichten? Zitten we te kijken naar twee naïeve presentatoren, die volop in de ontkenning zitten.., of is het een bewuste manier om het Nederlandse volk eenzijdig in te lichten…? Kijk eens naar dit artikel HIER op de site, waar je zélf kunt lezen hoe het chemische spelletje vorig jaar werd gespeeld..!!

David Icke, 139 views…?!

Bij het bekijken van het onderstaande filmpje van David Icke, dat overigens Nederlands is ondertiteld, viel ons op dat er maar liefst 139 mensen zijn, die dit filmpje hebben bekeken.. Vaak al horen we dat populaire filmpjes, die feitelijk ingaan tegen de ‘mainstream’, met opzet door YouTube worden ‘gedownrate’, om niet de indruk te wekken, dat de getoonde beelden en informatie, veel bekeken zijn.. Welnu, laten we ervoor zorgen dat we binnenkort de 1000 passeren..? Hier is het filmpje, deel het met mensen waarvan je denkt dat ze klaar zijn om deze informatie te duiden..!

Bron: http://www.wanttoknow.nl/overige/david-icke-de-waarheid-over-syrie/ 
Enhanced by Zemanta

Geen opmerkingen:

Een reactie posten