Search This Blog

Translate

Pagina's

donderdag 15 augustus 2013

Wat is van belang?

Frank Bonte
Beste lezer, wat is er toch ongelooflijk veel informatie op het internet te vinden. Leerzaam, maar ook tijdrovend. Hoewel er helaas veel misinformatie is. Wees dus kritisch. Dat zegt Frank Bonte.

Een interessante tijd als je weet wie je bent. Geniet ervan. Steeds meer mensen worden wakker en worden terecht kritisch op de mainstream media.

Hopelijk wordt men daar nu ook eens snel wakker. Journalisten doe uw werk! Wij zijn overtuigd dat er meer is dan op scholen en universiteiten wordt (af)geleerd. Wij kunnen nu al mensen helpen. Al is het alleen al aandacht voor de problemen. Liefde is niet te meten. Maar de effecten ervaar je wel degelijk.

Wij vragen: word toch wakker. Begrijp dat we allen één zijn. “We are all one”. We zijn ‘licht’.

Wij zijn er klaar voor. Klaar voor een dialoog met onze regeringsleiders. Klaar voor een dialoog met de mensen van het Huis voor Klokkenluiders in oprichting. Klaar voor een dialoog over natuurlijke/vrije/schone energie (Tesla, Reich, Schauberger, e.a.) en goedkopere en meer natuurlijke gezondheidstechnieken.


We zagen Pieter van Vollenhoven en SP-Kamerlid Ronald van Raak bij Knevel en Van den Brink op tv zeggen dat nu iedere klokkenluider beschermd gaat worden. Een doorbraak? Neem contact met ze op als je zaken aan de orde wilt stellen. Zet ook wat druk op de ketel. Wij kunnen het niet alleen.

Hopelijk was het integer wat zij ons daar vertelden. Ik vrees echter dat er weer heel lang over gepraat gaat worden voordat het miljoenenkostende onderzoeksbureau opgestart gaat worden.

De realiteit

Voorlopig is het nieuwe windmolenpark weer een post die per gezin misschien wel 250 euro per maand gaat kosten. Regeringsleiders, beslissers, luister toch ook eens naar onafhankelijke specialisten. Maar waar is het onderzoek naar de Tesla-technieken? Schone natuurlijke energie uit het vacuüm? Ik ben klaar voor de dialoog.

Wij weten ingangen die nu nog worden weggehouden uit de media door de machtsfanaten. Kom op Nederlandse regeringsleiders, word wakker en doe wat wij van u verwachten.

Wat te denken van kanker en dat daar allang oplossingen voor zijn? Wij willen de dialoog aangaan voor een natuurlijker aanpak dan de chemie. Bekijk deze film, dan weet je waarom er nog steeds zoveel mensen sterven. Vandaar dat wij nu zelf aan de slag gaan en het voorbeeld gaan geven. Volksvertegenwoordigers, wij staan open voor een dialoog.

Mijn advies voor de man in de straat: Besteed je ‘ergens’ aandacht (energie) aan, dan is actie = reactie. Probeer daarom je aandacht aan mooie zaken te geven. Wees een voorbeeld in je eigen omgeving. Straal levensvreugde uit.

Op 15 september kun je me persoonlijk ontmoeten met nog vele anderen uit het complementaire gezondheidscircuit, een zaal vol pioniers. Zie onze bescheiden winkel voor gezondheid en besparingen. Zie ons gezondheids- en welzijnsproject Vitaness.

Heeft u gezondheidsproblemen, ik help u gratis als u zonder geld zit met sQann, uit liefde voor de medemens. Sqann is een 21e-eeuwse techniek die een analyse van de blauwdruk van een mens kan maken. Een informatietechniek die gebruikmaakt van de Akashakroniek.

Er is zoveel informatie op het internet te vinden. Mijn advies: neem de wekelijkse wanttoknow-nieuwsbrief. Zaken over geo-engineering (chemtrails), gezondheid/kanker, politiek en vaccinaties.

Kijk wat Charles heeft te vertellen over elektrostress of EHS.

Hierbij een mooi project om zelf te gaan ervaren wat voor jou mogelijk is. En het bespaart je op jaarbasis honderden euro’s aan brandstofkosten. Zuiniger rijden, hoe meer je er vertrouwen in hebt, hoe zuiniger je gaat rijden. Als hulpmiddelen passen we speciale magneten en geïnformeerd aluminium (draad) toe. Zie verder: zuiniger rijden.

Bezoek één van de vele goede lezingen of workshops die je leren omgaan met deze zaken. Word gezond en gelukkig. Vertrouw op je eigen ‘kracht’. Laat je niet gek maken door anderen. Maak gebruik van de kennis in onze groep ten aanzien van geïnformeerde materie.

Mijn advies: volg zo snel mogelijk de Schumann Resonantie-cursus. Als je deze oefeningen dagelijks doet, heeft het kwade geen vat meer op je. Je leert dan weer ‘in de flow’ te komen. Weer in contact met je ‘bron’ komen. Kijk op www.niburuhealth.nl

We creëren dus onze eigen wereld? Uw wil geschiede. Ga in je kracht staan.

En waarom doen de universiteiten dan geen onderzoek naar al deze zaken? Wel, onze minister Smit-Kroes vond in al haar wijsheid (?) indertijd dat al onze hogere onderwijsinstellingen hun ‘eigen’ broek moesten gaan ophouden.

Daardoor is het onderwijs sindsdien overgeleverd aan een groep controlerende instanties (cabal). Want wie betaalt, die bepaalt. Het geld regeert. Volg het geld en... Onderwijs en hogescholen zijn niet meer vrij in het bepalen wat kinderen en studenten willen leren. En die docenten die wel willen, worden tot de orde geroepen of erger. Dode science in plaats van levende science (inner science, feminine science). Zij zitten vast in het systeem.

Voorlopig zullen wij 0.ters ook zelf onze broek moeten ophouden. Alleen met voorbeelden kunnen wij misschien het slapende volk wakker maken. Daarbij de kritische doorbraakfactor veroorzaken.

Wij zitten nu duidelijk in een overgangsfase. Het is aan ons die het begrijpen om het ‘kwade’ te stoppen. Te leren omgaan met ‘licht’. Wij kunnen je helpen, maar je zult het toch zelf moeten doen. Er is geen ‘pilletje’ voor.

Frank Bonte is organisator en de drijvende kracht achter Nulpuntenergie.net

Bron: Nulpuntenergie.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten