Search This Blog

Translate

Pagina's

vrijdag 29 mei 2020

De achtergronden en drijfveren achter de huidige 'medische' crisis

Ik kwam deze video van Cafe Weltschmertz tegen en dit gesprek is een hele goede samenvatting van de geo- politische, sociaal-economische en totalitaire ommezwaai de we nu op het wereld toneel kunnen zien. Kunnen zien? Ja, ieder weldenkend en zelfdenkend , kritisch persoon kan dit zelf zien. Karel van Wolferen en Kees van der Pijl, twee oudgedienden in de onderzoeksjournalistiek, bespreken hun bevindingen over de huidige crisis. Een vrijheidscrisis om wel te verstaan.

Deze video is dan ook bedoeld voor de mensen die zekere twijfels hebben over het Nederlandse (technocratische) beleid dat op langere termijn de democratische rechtsstaat zal ondermijnen al dan niet laten verdwijnen. 
Het is nu zeker de tijd om jezelf te informeren hoe de vork in de steel zit. Ik moedig iedereen aan om zelf onderzoek te doen naar de beweringen in deze video. Neem niets klakkeloos aan. Dan kan de Nederlandse burger zich niet langer permiteren! De vrijheid van iedere burger staat nu op het spel. Onder de video staan links naar informatie waar in de video naar verwezen wordt. (Al dan niet inmiddels weer verwijderd door social media)Met betrekking tot het effective medicijn: 

over systematische pseudo wetenschap achter het verbod: 
https://wattsupwiththat.com/2020/05/0... ____________________________________________________ 
Over Bill Gates lange termijn plannen: 
https://www.armstrongeconomics.com/wo... _________________________________________________ 
(uitgebreide verzameling links) 
___________________________________________________ 
Bill and Melinda Gates Foundation directe grants in Nederland: 
(indirecte betalingen via aan de Gates Floundation gelieerde entiteiten niet meegerekend) _______________________________________________ 

Bron: Cafe WeltSchmertz Youtube


Geen opmerkingen:

Een reactie posten