Search This Blog

Translate

Pagina's

zaterdag 27 oktober 2012

Hoe ver is de bankierselite bereid te gaan?Eerder dit jaar deed Niburu verslag van de rechtszaak die onderzoeker en wetenschapper Michael Tellinger had aangespannen tegen Standard Bank. Hij dagvaardde de bank voor het Grondwettelijk Hof van Zuid-Afrika.

Zijn juridisch adviseur, Raymondt Dicks, blijkt nu met hulp van de politie te zijn ‘beroofd’. Zijn documenten werden ontvreemd door bewapende mannen.

Dicks heeft tientallen jaren ervaring als juridisch adviseur voor de lokale politie en het leger. Hij ontdekte dan ook al snel dat het niet zomaar een beroving was.
Onwettige activiteiten

Hij werd samen met twee anderen vastgebonden terwijl de indringers zijn kantoor overhoop haalden. De mannen namen alle officiële stukken mee die te maken hadden met de aanklacht tegen de banken.

Dicks vertegenwoordigde Michael Tellinger al eerder in verschillende rechtszaken tegen de banken, in het bijzonder Standard Bank. Hij beschuldigde deze bank eerder van ‘onwettige en ongrondwettelijke activiteiten’. Daarnaast heeft hij de Reserve Bank, de centrale bank van Zuid-Afrika en de Zuid-Afrikaanse minister van Financiën voor de rechter gedaagd.

De juridisch adviseur had zeer gevoelig bewijsmateriaal verzameld van de onwettige activiteiten van de banken tegen alle Zuid-Afrikanen. De indringers waren niet geïnteresseerd in waardevolle voorwerpen. Pas een dag later ontdekte Dicks dat alleen de stukken met betrekking tot de zaken van Michael Tellinger, diens Ubuntu Party en de New Economic Rights Alliance (NewERA) waren verdwenen.


Ongestoord

“Het is duidelijk waar ze voor kwamen, daar hoef je geen raketwetenschapper voor te zijn,” legde hij uit. Het incident is van begin tot eind vastgelegd op camera. De bewapende mannen werden door twee politiewagens met zwaailichten naar de woning geëscorteerd, terwijl de agenten de straat voor het huis afsloten zodat de operatie ongestoord kon plaatsvinden.

Dicks en Tellinger hopen dat de Zuid-Afrikaanse politie deze zaak zeer serieus zal opnemen, omdat zij proberen te onthullen wie er achter de grootste gelegaliseerde criminele organisatie ter wereld zitten.

Bron: Niburu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten