Search This Blog

Translate

Pagina's

donderdag 16 juni 2011

Dr. Burzynski geneest kanker op succesvolle wijze

Burzynski The Movie gaat over het verhaal van biochemicus Dr. Stanislaw Burzynski die het grootste en mogelijk meest intrigerende gevecht met de Amerikaanse Voedsel en Waren Autoriteit ooit won.
Alles draait om een geneesmiddel tegen kanker dat Dr. Burzynski in de zeventiger jaren ontdekte. Zijn video is nog tot en met 20 juni aanstaande te bekijken.
Antineoplastonen zijn peptiden en aminozuurderivaten die aangetroffen kunnen worden in het bloed en Dr. Burzynski ontdekte hoe deze als geneesmiddel kunnen worden gebruikt tegen kanker. De antineoplastonen hebben in 2009 fase 2 van het door de Amerikaanse Voedsel en Warenautoriteit FDA gecontroleerde klinisch onderzoek afgerond en kunnen in 2011 beginnen aan de laatste fase van het onderzoek. Hier is echter een astronomisch bedrag van $150 miljoen voor nodig.
Wanneer antineoplastonen worden goedgekeurd is een enkele wetenschapper (en niet de farmaceutische industrie) voor het eerst in de geschiedenis patenthouder van een medische doorbraak. Daarnaast mag Dr. Burzynski de antineoplastonen dan ook vrij verspreiden.
Antineoplastonen genezen de meest ongeneeslijke vormen van terminale kanker. In de video worden verschillende overlevenden van kanker getoond die kozen voor antineoplastonen in plaats van chemotherapie. Ze gaven volledige openheid van hun medische dossiers die hun diagnose en herstel ondersteunen.
Dr. Burzynski heeft zijn praktijk in Houston in de Amerikaanse staat Texas. In eerste instantie kon hij zijn ontdekking tussen 1977 en 1995 toepassen zonder goedkeuring van de FDA omdat artsen zich in de staat Texas tot die tijd niet hoefden te houden aan de federale wet. Deze wet is sindsdien snel veranderd.
Burzynski heeft op een succesvolle manier ongeneeslijke vormen van kanker weten te genezen en de industrie staat voor een raadsel. Ironisch genoeg stelde het Texas Medical Board diverse onderzoeken in waarbij Burzynski zelfs voor de Amerikaanse Hoge Raad moest verschijnen. Men slaagde er niet in zijn praktijken een halt toe te roepen.
In vier Federal Grand Juries over een periode van tien jaar probeerde de FDA Dr. Burzynski aan te klagen. Tijdens de vijfde Grand Jury in 1995 werd Dr. Burzynski aangeklaagd maar hij werd onschuldig bevonden. Wanneer hij veroordeeld zou zijn kon Dr. Burzynski een gevangenisstraf krijgen tot 290 jaar en een boete tot $18,5 miljoen. En alleen omdat hij een geneesmiddel tegen kanker wil laten goedkeuren.
Wanneer antineoplastonen worden goedgekeurd voor gebruik kan Big Pharma niet profiteren van dit effectieve geneesmiddel tegen kanker.
Vanwege de overweldigende respons is de video Burzynski The Movie - Cancer is Serious Business te bekijken tot en met 20 juni aanstaande.
Bronnen: Niburu, Vimeo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten