Search This Blog

Translate

Pagina's

woensdag 19 januari 2011

EFT: Verbazingwekkend universeel hulpmiddel voor genezing

Introductie van Emotional Freedom Techniques (EFT) een universeel hulpmiddel voor genezing dat vaak werkt waar al het andere faalt.


In het lichaam gebeurt niets voor niets en in principe werkt het lichaam altijd perfect. Emotionele remmingen of overprikkeling zorgen voor blokkades in je creativiteit, je fysieke veerkracht, je beslissingen en je persoonlijke ontwikkeling. Opgebouwde spanning zorgt in je lichaam voor chronische gespannenheid met een veelvoud aan lichamelijke en emotionele klachten tot gevolg, zoals benauwdheid, angstgevoelens, spierpijn, slapeloosheid, buikklachten, vermoeiheid, eetstoornissen, impotentie etc. Dat heeft vaak weer een onveilig gevoel met betrekking tot het eigen lichaam en vermindering van het zelfvertrouwen tot gevolg.
Doorlopen en deze lichamelijke signalen niet herkennen, ontkennen of niet willen accepteren is de optie van de doodlopende weg. Vroeg of laat sta je geblokkeerd 'langs de weg'. Dit is meestal de fase dat artsen je geen duidelijk antwoord, maar wel pillen, kunnen geven voor je lichamelijke ongemakken. Mogelijk kom je in een, met wachtlijsten,geplaveid, traject terecht van specialisten die hun best doen je klachten in een medische diagnose te vertalen. Wat in 70 a 80% van de gevallen in vage of algemene containerdiagnoses uitmondt.
---
Wat is EFT?
De Emotional Freedom Techniques, is een korte en makkelijk te onthouden methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.
Het is een onderdeel van de Energetische Psychologie en is een positieve, effectieve en snelle methode om remmingen, angsten en andere negatieve emoties in een paar minuten kwijt te raken.

Deze simpele technieken hebben een sterke invloed in bepaalde hersengebieden en vermindert in die gebieden de te hoge prikkelactiviteit. Het verwijdert de negatieve lading van belastende herinneringen. (zie: www.energypsychologyinteractive.com)

Wie kunnen EFT gebruiken?

EFT kan gebruikt worden bij volwassenen, kinderen, door professionele hulpverleners maar is ook goed toe te passen voor huis, tuin en keuken gebruik bij zowel lichamelijke als emotionele klachten zoals angsten, verslavingen, remmingen en fysieke klachten

EFT is bijna te simpel. Het is een elegant, dynamisch, pijnloos en effectief proces en de resultaten zijn blijvend, zonder eindeloze praatsessies en behandelingen. Free e-book: http://www.thetappingsolution.com/free-ebook.php

Geen opmerkingen:

Een reactie posten