Search This Blog

Translate

Pagina's

maandag 13 september 2010

Het Wereldnatuurbestrijdingsfonds

Wereldnatuurbestrijdingsfonds
Geweldig,

Hier zat ik op te wachten. Ik ben persoonlijk wel een donateur van het WWF, maar dat het een oude NAZI club is, dat mag mijn mening zijn en dat van vele anderen, staat voor mij vast. Het sluit volledig aan bij de eugenetica agenda van de Elite op deze aardbol: Populatie reductie. Als u deze "theorie" niet gelooft of niet snapt waar ik het over heb, dan verwijs ik u naar deze artikel-reeks.


Maar neem nu de website van het Wereld-natuur-bestrijdings-fonds. Daar wordt de controverse met veel humor gebracht en de artikelen delen echte klappen uit naar de 'verkeerde groenen'. Ik kan daar persoonlijk van genieten. Sinds ik erachter ben dat het Global Warming verhaal bedacht is om veel geld uit onze zakken te kloppen, sta ik nu aan de kant van deze kou-kleumen. Ze hebben een leuke verzamelnaam voor de samenwerkende 'groenen': De Groene Khmer.
Onder Groene Khmer verstaat het WNBF alle verenigingen, stichtingen, bedrijven en overheidsinstellingen die openlijk heulen met de vijand. Zij houden zich bezig met het bedenken en uitvoeren van grootschalige natuurprojecten waarvan het rendement omgekeerd evenredig moet zijn aan de kosten. De funeste uitwerking van deze projecten op mens en dier wordt door het WNBF ondubbelzinnig aan de kaak gesteld. Op deze pagina een inventarisatie van de projecten en de vaak desastreuze gevolgen ervan.
De tegenbeweging is groeiend en de artikelen die wijdverbreid verschijnen op internet liegen er ook niet om: Global Warming door Co2 uitstoot is een grote HOAX! Alleen weten de mensen achter deze site het echt hilarisch te verpakken! Ter afsluiting een artikel:

Hoe hak je een windmolen om?


Zoals u ongetwijfeld weet, is het Wereld Natuurbestrijdingsfonds fel gekant tegen windmolens. Het zijn hele lelijke dingen, kosten ongelooflijk veel geld en zijn bovendien totaal overbodig. Er is wind genoeg in Nederland. En wat dat kost! Mijn tafelventilator gebruikt al 150 watt op stand 1. Reken maar uit hoeveel stroom je nodig hebt om zo’n joekel van honderdvijftig meter hoog aan de praat te houden. En dan komt er nog eens bij dat ze die dingen alleen maar laten draaien als het al keihard waait. Maar hartje zomer, geen zuchtje wind en iedereen de moord stikt van de hitte en denkt: ‘nou draaien met die handel’, dan worden ze uitgezet! Het is werkelijk te krankzinnig voor woorden. Miljoenen kosten die dingen. In tijden van crisis zou je toch denken dat er juist op dit soort onzin wordt bezuinigd. Maar niets is minder waar. Afgelopen week moest ik naar de kop van Noord Holland en werkelijk, waar je ook kijkt, overal staan ze te draaien. Het lijkt waarachtig wel of je ze cadeau krijgt bij twee pakjes Dr. Oetker. Heel het gebied is veranderd in een gigantische kermis. Depressief word je ervan. Weg met die dingen!
Omdat we van de overheid niets te verwachten hebben, heeft het WNBF een paar maanden geleden de burgers van Nederland opgeroepen om windmolens om te hakken. Bij voorkeur op lokaal niveau. Dit versterkt de gemeenschapszin waardoor het mes aan meerdere kanten snijdt. Bovendien voorkom je op deze manier wildkappen. Dat gaat regelmatig mis. Er wordt nogal gemakkelijk gedacht over het omkappen van een windmolen, maar in de praktijk blijkt dit toch vaak tegen te vallen. Dat begint al met de aanschaf van de bijl. Daar moet je niet op bezuinigen. Een beetje windmolen heeft een stalen omhulsel van 12 mm dik. Dat lukt echt niet met een bijltje in de aanbieding. Verder is het van groot belang dat je er niet zomaar in het wilde weg op los gaat staan hakken, want dan weet je niet welke kant het ding in gaat vallen. Het is dus zaak om tevoren met een viltstift een wigvorm te tekenen op de windmolen waarvan de punt wijst in de richting waarin hij niet mag vallen. Dit is heel belangrijk. Want valt hij op een huis dan heb je de poppen aan het dansen. Nederlanders mogen zich dan wel op de borst kloppen dat ze zo tolerant zijn, maar o wee als ze er zelf iets voor in moeten leveren. Dan is plotseling het huis te klein. 
Lees hier het artikel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten